A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Година Землі 2019

Дата: 25.03.2019 12:25
Кількість переглядів: 730

У суботу, 30 березня 2019 року, о 20:30 люди по всьму світу вимкнуть світло на одну годину, годину Землі, щоб показати необхідність обєднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

  Година Землі започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблем, повязаних  зі зміною клімату.  Україна приєдналася до Всесвітньої кампанії у 2009 році. У 2018 році ця акція поширилася світом. У ній взяло участь більше 7000 міст у 188 країнах по всьому світові.  В Україні до кампанії долучилися більше 75 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Житомир, Кривий Ріг та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та Уряду у сфері енергоефективності, збереження довкілля, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

 

     Закликаємо всіх жителів Ганнопільської громади долучитися до активного пропагування кампанії шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими. Підтримаймо  Всесвітню акцію!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь