A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбулося засідання виконкому

Дата: 27.02.2019 15:34
Кількість переглядів: 724

27 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради під головуванням сільського голови Маргарити Медведюк.
Члени виконкому заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.
Відповідно до плану роботи виконавчого комітету сільської ради на перший квартал 2019 року, члени виконкому розглянули питання про підсумки роботи з питань профілактики злочинності та охорони правопорядку на території громади у 2018 році.
Згідно інформації Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області, на території Ганнопільської громади у 2018 році було вчинено 11 злочинів, 4 з яких уже розкрито. Більшість злочинів стосувалося майнового характеру, в першу чергу крадіжок.
На засіданні виступили працівники поліції, які розповіли про можливість участі громадян в охороні громадського порядку, шляхом створення громадських формувань.
З метою організації обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, виконавчим комітетом було затверджено Положення про квартирний облік та створено житлову комісію.
Також заслухали питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків по відношенню до своїх малолітніх дітей окремими сім’ями, які проживають на території громади. Члени виконавчого комітету винесли попередження та встановили батькам двадцятиденний виправний термін, протягом якого вони зобов’язані привести в належний санітарно-гігієнічний стан свої помешкання, зайнятися вихованням своїх дітей, піклуватися про їхнє здоров’я, фізичний і духовний стан, моральний розвиток. У разі недотримання даних вимог буде виноситися питання про позбавлення батьківських прав.
На завершення, затвердили перелік урочистих заходів та зустрічей, які проводитимуться виконавчим комітетом Ганнопільської сільської ради у 2019 році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь