A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

День учнівського самоврядування пройшов по особливому

Дата: 27.02.2019 13:13
Кількість переглядів: 988

Ганнопільській об’єднаній територіальній громаді є чим пишатися: з року в рік вихованці освітніх закладів громади, які функціонують виключно  у сільській місцевості,   радують своїх наставників високими результатами на Всеукраїнських, обласних, районних  предметних олімпіадах та творчих конкурсах.
Цього року перемогу у предметних олімпіадах районного рівня здобув 21 учень Ганнопільської громади, ще 2 – стали призерами обласного творчого конкурсу. Усі вони 25 лютого завітали до адмінбудівлі сільської ради, аби отримати грамоти та пам’ятні подарунки від керівництва громади за свої досягнення та з нагоди Дня учнівського самоврядування. Приємно порадувало те, що у цьому році кращих учнів громади відзначили ще й грошовими преміями. Як зазначила голова Ганнопільської ОТГ Маргарита Медведюк: «Це покладе початок фінансовому заохоченню учнівської еліти з боку керівництва». Володарі 1 місця отримали по 500 грн., 2 місця – по 400грн., 3-го –по 300 грн.
Після  урочистостей, школярі отримали гарну нагоду виступити у ролі посадових осіб органів місцевого самоврядування, вони вирішували повсякденні питання громади: приймали звернення, робили відповіді, працювали з ProZorro, перевіряли документи, спілкувалися з жителями.
На заході були присутні радники Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Алла Собко та Катерина Савчук. Вони були приємно вражені креативним підходом керівництва громади до роботи з учнями та відзначили важливість реалізації проектів із залученням дітей. До слова, Ганнопільська ОТГ – єдина на Хмельниччині громада, яка проводить Дні місцевого самоврядування поза навчальним закладом.
Захід завершився підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої присутні поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.
Учні отримали безцінний досвід, який допоможе їм з вибором майбутньої професії!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь