A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2019 11:29
Кількість переглядів: 747

15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У цей день український народ віддає шану всім солдатам та офіцерам, які брали участь у збройних конфліктах за межами нашої держави, та схиляє голову у память тих, кому не судилося повернутися на рідну землю.

Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті,  Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконували свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

На сьогодні у Ганнопільській громаді проживає 9 мужніх воїнів афганської війни, серед них: Мельник В.Ю. (с.Ганнопіль), Чмелюк А.А. (с.Довжки), Фелонюк П.О. (с.Ганнопіль), Мельничук П.К. (с.Рівки), Остапчук М.А. (с.Шатерники), Несен А.М. (с.В.Скнит), Радченя Л.А. (с.Киликиїв), Мельничук О.І. (с.Клепачі), Добринчук В.В. (с.Клепачі)

З нагоди цього пам’ятного дня представники Ганнопільської сільської ради завітали до своїх воїнів-інтернаціоналістів з теплими вітаннями: побажали міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх планів і задумів та вручили подарунки.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь