Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2019 11:29
Кількість переглядів: 792

15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У цей день український народ віддає шану всім солдатам та офіцерам, які брали участь у збройних конфліктах за межами нашої держави, та схиляє голову у память тих, кому не судилося повернутися на рідну землю.

Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті,  Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконували свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

На сьогодні у Ганнопільській громаді проживає 9 мужніх воїнів афганської війни, серед них: Мельник В.Ю. (с.Ганнопіль), Чмелюк А.А. (с.Довжки), Фелонюк П.О. (с.Ганнопіль), Мельничук П.К. (с.Рівки), Остапчук М.А. (с.Шатерники), Несен А.М. (с.В.Скнит), Радченя Л.А. (с.Киликиїв), Мельничук О.І. (с.Клепачі), Добринчук В.В. (с.Клепачі)

З нагоди цього пам’ятного дня представники Ганнопільської сільської ради завітали до своїх воїнів-інтернаціоналістів з теплими вітаннями: побажали міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх планів і задумів та вручили подарунки.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь