A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Заступники сільського голови провели нараду з представниками закладів торгівлі

Дата: 06.02.2019 11:51
Кількість переглядів: 694

5 лютого заступники голови Ганнопільської об’єднаної територіальної громади, Валентина Поногайбо та Віктор Власюк провели нараду з суб’єктами господарювання сфери торгівельного обслуговування, які впроваджують свою діяльність на території Ганнопільської сільської ради.
На нараді обговорювали режим роботи закладів торгівлі, забезпечення належного харчування в навчальних закладах, дотримання суб’єктами господарювання вимог Закону України «Про захист прав споживачів», а саме: недопущення продажу прострочених товарів та товарів неналежної якості.
Заступник сільського голови Валентина Поногайбо звернула увагу на скарги жителів громади, які стосуються продажу продукції, строк реалізації яких минув.
Підприємцям повідомили, що у разі реалізації ними продукції неналежної якості, виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради буде звертатися до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів з вимогою проведення перевірок.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь