A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбулося чергове засідання виконкому

Дата: 24.01.2019 09:59
Кількість переглядів: 544

23 січня 2019 року в приміщенні Ганнопільської сільської бібліотеки відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради.
На даному засіданні затвердили перспективний план роботи виконкому на 2019 рік, перелік об’єктів та видів робіт, що можуть виконуватись порушниками, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, обговорили «легалізацію» тіньової зайнятості населення.
На засідання були запрошені люди, які неналежно виконують свої батьківські обов’язки. Члени виконавчого комітету встановили даним громадянам виправний термін та винесли попередження.
Також, розглядалося звернення Клепачівського старостинського округу про заборону руху транспортних засобів фактична маса яких перевищує 18 т. по вулиці Довгій в селі Клепачі. Зважаючи на те, що рух великотонажних автомобілів створює великий дискомфорт та небезпеку під час пересування пішоходів, пошкоджуюється дорожнє покриття, по даному питанню було прийняте позитивне рішення.
Присутні заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів та прийняли по них відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь