A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З НОВИМ РОКОМ!

Дата: 29.12.2018 17:31
Кількість переглядів: 531

Шановні жителі Ганнопільської громади!
Відходить у минуле ще один рік нашої історії – неоднозначний та складний, події якого запам’ятаються на все життя. Цей період був сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат.
Та попри всі труднощі ми змогли гідно прожити цей важкий час. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього.
З усією впевненістю можу сказати, що всі здобутки Ганнопільської громади, її слава і авторитет – результат нашої з вами повсякденної праці.
Від Ганнопільської сільської ради, її виконачого комітету та від себе особисто хочу подякувати вам за підтримку, порозуміння, активну громадську позицію і патріотизм.
Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.
Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть  чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких. Хай станеться справжнє новорічне диво, яке принесе радість до кожної оселі.
З новим 2019 роком Вас!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь