A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У Ганнопільській громаді на Миколая діти отримали особливе свято!

Дата: 20.12.2018 11:57
Кількість переглядів: 1030

Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малі – з нетерпінням чекаємо на зимові свята:  День Святого Миколая, Новий Рік, Різдво, які несуть із собою веселощі, радощі, ігри, танці і пісні. 
Ось так 19 грудня Святий Миколай завітав до будинку культури села Понора, де на нього чекали дітлахи, серед яких були діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, діти учасників АТО. 
Учасники дитячого драматичного гуртка Ганнопільського СБК підготували чудову виставу "Йде до дітей Святий Миколай", після чого малюків пригостили солодощами та запросили до участі в іграх та розвагах. Море позитива дітлахи отримали від комедіантів " Весела Ідея", яких запросила голова Ганнопільської громади Маргарита Медведюк.
Приємно порадувало те, що не тільки Ганнопільська  громада прийняла участь у привітанні наших дітей з цим чудовим святом, а й депутат Хмельницької обласної ради Миклуш О.П., ТОВ «АКРІС АГРО», політична партія «За конкретні справи», ФГ «Пролісок», СЛП «Великоскнитське», Хоростоцьке КП, приватні підприємці та фермери: Лисюк С.І., Перець І.Л., Юрчук Л.С., Шевчук Л.І., Гізун А.С., Габардин О.О., Лопушок С.І., Петрук В.А., Ніколайчук В.І., Герус В.О., Янчук С.І., Гнатюк О.П., Броневицький Л.В., Стельмах В.М..Шановні меценати, щиро дякуємо Вам за те, що Ви подарували нашим дітям солодке свято. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо Вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя. Нехай защедрить Вас і Ваші родини Господь своїми щедрими і багатими милостями.
 Свято вдалося на славу. Святий Миколай залишився задоволений теплим прийомом в нашій громаді,обдарував усіх діток гостинцям.Наша спільна праця принесла малюкам радість!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь