Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 05.12.2018 14:46
Кількість переглядів: 685

Шановні жителі Ганнопільської громади, працівники,  депутати, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.
Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань не лише місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою.
Сердечно дякуємо всім, хто вносить свій посильний вклад у розвиток Ганнопільської громади, її інфраструктуру. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за багатий досвід, який є прикладом творчої роботи для кожного з нас.
Сьогодні, завдяки тісному співробітництву між всіма нами вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати перспективні плани та задуми.
Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди, наснаги, витримки та оптимізму, нових здобутків на ниві зміцнення державності!
Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь