A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Дата: 04.12.2018 14:21
Кількість переглядів: 873

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей, це – окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре.
На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги.
Надаючи допомогу, ви не просто надаєте матеріальні цінності, а й даруєте радість та надію на краще життя. Важко уявити життя стареньких без допомоги з боку соціальних працівників. На підтримку одинокої людини поважного віку в Ганнопільській громаді діє відділення соціальної допомоги вдома, на обслуговуванні в якого перебуває 119 громадян похилого віку та 55 осіб з інвалідністю 1 групи. Одинокій людині великою підтримкою є відвідування соціальним працівником, який приготує обід, допоможе по господарству, оплатить житлово-комунальні послуги, оформить, за потреби, субсидію. Тож, представники сільської ради на чолі з сільським головою Маргаритою Медведюк відвідали людей з обмеженими можливостями нашої громади. У ході спілкування визначилися поточні питання , потреби  та були вручені продуктові подарунки від виконкому сільської ради та благодійників.
 Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я наших мешканців. Окремі слова подяки висловлюємо депутату Ганнопільської сільської ради, керівнику ФГ «Перлина Полісся» Несену Олегу Анатолійовичу. Олегу Анатолійовичу, дякуємо Вам за те, що не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя! Допомагаючи громадянам з обмеженими можливостями, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а й даруєте людям радість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь