A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбулися заходи, присвячені Дню Гідності і Свободи

Дата: 21.11.2018 13:53
Кількість переглядів: 669

21 листопада у Ганнопільській громаді відбулися тематичні заходи до Дня Гідності та Свободи – день вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.
Працівники сільської ради, закладів освіти, культури та учні громади вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та героїв, які загинули під час антитерористичної операції хвилиною мовчання.
У школах провели відкриті виховні заходи, на яких розповіли про протести, які розпочалися 21 листопада 2013 року, як реакція на рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготування до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом та переглянули відеокліп про Євромайдан та про Героїв Небесної Сотні.
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь