A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У Ганнопільській громаді відсвяткували День села Хоняків, День села Ганнопіль та День працівників сільського господарства України

Дата: 21.11.2018 09:31
Кількість переглядів: 1102

Вихідні у Ганнопільській громаді були насичені святковими танцями, співом та позитивними емоціями. У ці дні відсвяткували три свята: День села Хоняків, День села Ганнопіль та День працівників сільського господарства України.
17 листопада відбувся святковий концерт у селі Хоняків, а 18 листопада  - у селі Ганнопіль. Яскравим дійством стало святкування Дня села, адже, до цього свята з року в рік тут підходять креативно.
Люди з’їхались з різних куточків, щоб згадати дитинство, юність, поділитись думками та розповісти про себе.
З теплими словами до своїх односельчан звернулася голова громади Маргарита Медведюк. Вона привітала жителів з Днем села, а працівників сільського господарства з професійним святом.
Селяни, як завжди, радо зустрічали гостей. На концерт «Моє село – краплиночка на карті», завітала помічник-консультант Народного депутата України Романа Мацоли Васильєва Людмила Юріївна, яка відзначила активних жителів нашої громади грамотами. Отець Георгій Святомихайлівської церкви привітав мешканців громади з престольним празником.
Глядачів порадували виступи колективів будинків культури Ганнопільської громади, аматорського колективу «Кумоньки-голубоньки» Берездівської громади та колективу Славутського міського будинку культури. Дітлахам сподобалась дитяча розважальна програма.
Після урочистостей та концертної програми, присутні посмакували солодощами та українськими стравами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь