A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем працівників харчової промисловості!

Дата: 18.10.2018 11:12
Кількість переглядів: 643

Шановні працівники харчової галузі!
Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!
Харчова промисловість України — це великі, середні і малі підприємства різної форми власності, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції.
У харчовій промисловості України діє дві тисячі підприємств, два з яких розташовані на території Ганнопільської громади: «Вектор Плюс», що виробляє борошно і крупи, а також відділення «Славутського хлібозаводу», що займається виробництвом борошна для випічки хліба та хлібобулочних виробів.
Галузь, у якій Ви працюєте, успішно розвивається завдяки Вашій професійній майстерності, досвіду й щирому прагненню виготовляти високоякісні продукти харчування, призначені для задоволення потреб широкого кола споживачів.
Специфіка галузі така, що від дбайливих рук залежить і кількість, і якість продуктів, яку ми щодня оцінюємо і цінуємо.
Впевненині, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, передових методів господарювання, Ви й надалі докладатимете всіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продуктів відповідно до світових стандартів..
Ганнопільська сільська рада дякує Вам за сумлінну працю та турботу про здоров’я співвітчизників.
Особливі слова подяки висловлюємо керівнику приватного підприємства «Вектор Плюс» Тарасюку Руслану Петровичу, який щорічно надає допомогу людям з особливими потребами та людям похилого віку, що проживають на території нашої громади.
Зичимо Вам, шановні трудівники харчової промисловості, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків у Ваших сім’ях та нових виробничих успіхів на благо нашої громади та України вцілому.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь