A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 18.10.2018 09:14
Кількість переглядів: 746

Минулої неділі у Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди  Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

З привітальним словом виступили голова Ганнопільської громади Маргарита Іванівна Медведюк та помічник Народного депутата України Романа Миколайовича Мацоли Людмила Юріївна Васильєва.

Творчі колективи художньої самодіяльності будинків культури подарували всім присутнім чудовий концерт, а фермери пригостили смачними українськими стравами.

Також, у цей  день, було здійснено покладання квітів до Пам’ятного знаку на честь полеглих в битвах за волю України у 1648 році під проводом Б.Хмельницького.

А на стінах адмінбудинку Ганнопільської громади з’явилося національне гасло "Слава Україні" - "Героям Слава!", яке є символом незламного духу українського народу та традицією, яка народилася в народі, яка генерується народом і людськими серцям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь