A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем захисника України

Дата: 12.10.2018 12:40
Кількість переглядів: 778

Дорогі ветерани війни і військової служби, військовослужбовці Збройних сил України та інших військових формувань, учасники АТО!

14 жовтня у нашій країні відзначається День захисника України.

Це день пам’яті і пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України.

Цей день співпадає з Днем Українського козацтва та церковним святом Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків свято Покрови було найбільшим значущим святом, вони вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею і покровителькою.

І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Сьогодні День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю на Сході, не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ.  Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії  України бере  приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та  батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Тож, у цей величний день, сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, добра та наснаги. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь