Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбувся навчальний семінар - тренінг «Самозайнятість на селі - альтернатива безробіттю»

Дата: 28.09.2018 09:07
Кількість переглядів: 708

Проблема безробіття є важливою на сьогодні не тільки в Україні, а й у інших країнах. За даними ООН сьогодні в світі кожний третій працездатний не має роботи взагалі або має випадковий чи сезонний заробіток ( 750 млн. чол.). Тому безробіття є центральною соціальною проблемою сучасного суспільства.

З метою ознайомлення жителів сільської місцевості з можливістю започаткування власної справи в приміщенні Ганнопільської сільської бібліотеки відбувся навчальний семінар- тренінг «Самозайнятість на селі - альтернатива безробіттю». Семінар проводився під керівництвом Славутського міськрайонного центру зайнятості з керівником сільськогоподарської дорадчої служби « Агроаргумент» Березюком Олександром Григоровичем та координатором по Хмельницький області від компаніїї «УкрМілк Інвест» Сергієм Чернієнко.
Під час проведення заходу безробітним було надано інформацію про можливості працевлаштування на місцевому ринку праці, самозайнятість, як альтернатива безробіттю на селі. Зверталась увага на розвиток підприємницької діяльності в сільській місцевості та огляд можливих варіантів відкриття власної справи у сфері тваринництва чи рослинництва із врахуванням місцевих потреб. Особлива увага приділялась законодавчим аспектам діяльності особистих селянських господарств.
Кожен з учасників заходу мав змогу задати питання, висловити свої судження з того чи іншого приводу, поділитись досвідом, вислухати інших та обговорити шляхи досягнення успіху у веденні особистого селянського господарства.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь