Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У Ганнопільській громаді відсвяткували 27-у річницю незалежності України

Дата: 27.08.2018 13:50
Кількість переглядів: 674

Минуло 27 років як ми стали самостійними, звільнившись від «міцних обіймів» СРСР. З того часу наша Батьківщина є суверенною, незалежною, демократичною, соціально-правовою державою. І незважаючи на усі труднощі які трапляються на нашому шляху, маємо пам’ятати, що будуємо її з малого: із себе, своєї сім’ї, домівки, вулиці, села, міста…

Для багатьох українців малою Батьківщиною є те село чи місто, з якого ти походиш, де виріс та живеш. Тож, для нас Батьківщиною є Ганннопільська громада.

Вже не один рік ми збираємось в центрі нашої громади, аби відзначити День Незалежності України. Цього року святкування відбулося на площі Шевченка в с.Ганнопіль. Розпочалося воно з картинної виставки учнів Ганнопільського НВК, виробів працівників культури та дитячих розваг.

Кращих діячів громади нагородили грамотами за вагомий внесок у справу розбудови Української держави, у реалізації програм соціально-економічного розвитку Ганнопільської громади, активну громадську позицію та з нагоди 27-ї річниці незалежності України.

Працівники культури підготували святковий концерт, свято супроводжувалося багатьма конкурсами. Далі провели акцію «Українська вишиванка», поспівали в караоке та почастували українські страви.

Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради висловлює слова подяки організаторам свята за чудові емоції та глядачам за гарну підтримку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь