A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Пройшла зустріч з представниками ТОВ «Укрмілкінвест»

Дата: 10.08.2018 10:41
Кількість переглядів: 759

8 серпня пройшла зустріч з представниками ТОВ «Укрмілкінвест» (УМІ) - одне з найбільших молочних господарств Рівненщини.

Чернієнко Сергій Володимирович, представник ТОВ «Укрмілкінвест» в Хмельницькій області розповів про свою організацію, сімейні ферми, висвітлив наміри та умови співпраці з селянами.

Суть даної співпраці полягає в наступному. ТОВ «Укрмілкінвест» допомагає селянам в оформленні документів для створення сімейної ферми, надає консультації з юридичних та інших питань. Допомагає побудувати або реконструювати приміщення, надає обладнання та велику рогату худобу, однак деякі витрати селяни повинні повернути. УМІ прийматиме молоко за ціною на 1 гривню більшою від ціни молокозаводу для населення.

Для прикладу, створення сімейної ферми з 10 корів. УМІ надає 80 тис.грн. на обладнання, десять корів на суму 180 тис. грн., та кошти на будівельні роботи (близько 50 тис.грн.).

Протягом 4 років власники ферм повертають 40 тис. грн (інвестиції в обладнання), інші 40 тис.грн – безповоротна допомога. Інвестиції ВРХ 180 тис.грн. надаються на умовах 15 % річних з щорічним погашенням рівними частинами протягом 4-х років.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь