A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вітаємо із закінченням школи!

Дата: 25.06.2018 14:44
Кількість переглядів: 704

Ось і добіг до свого завершення ще один навчальний рік. Щирі сльози та обіцянки дружити після школи, креативні сукні, вітання і сльози батьків – саме так в школах Ганнопільської громади проходило свято випускного. Саме в цей день вчителі зморені і водночас щасливі за своїх учнів проводжали їх на дороги самостійного життя, адже вони багато років розкривали перед ними таємниці наук, вболівали не менш ніж батьки, раділи їхнім успіхам і засмучувалися через їх невдачі. Ганнопільська громада пишається цього річ 37 випускниками. І сьогодні, дивлячись на них, таких гарних і таких дорослих, ми впевнені, що вони є достойними доньками та синами своїх батьків та України.

 Тому, якби не склалась доля, в який куточок України чи світу Вас не закинуло б, завжди пам’ятайте тепло рідного дому, ніжну мамину колискову пісню, батьківську мудрість і знання, подаровані Вам вчителями.

Тож від виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради щиро бажаємо кожному з вас, випускники, сміливо ступити на стежку дорослого життя, зберігши на своїх обличчях ті щирі безтурботні посмішки дититства; впевненість у своїх силах, досягти успіху в обраному фаху та постійно відчувати допомогу й розуміння від тих, хто буде поруч!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь