A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

"Гірчить Чорнобиль крізь роки"

Дата: 26.04.2018 10:01
Кількість переглядів: 696

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогади, які щоразу пронизують серця гострим болем. Одна із таких дат – 26 квітня 1986 року. Це одна із найжахливіших катастроф в історії людства, ім’я якої - Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. З того часу минуло вже 32 роки.

Саме сьогодні у всіх навчальних закладах, бібліотеках Ганнопільської громади проводиться година спогадів, виставок – «Чорнобиль не має минулого часу».

В кожному селі нашої громади на такі заходи запрошуються люди, які безпосередньо брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАС, члени сімей тих, хто помер внаслідок хвороб, отриманих в результаті опромінення, молодь, ветерани, представники влади та громадськість. А героям ліквідаторам від виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради вручають цінні подарунки та квіти.

 Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Чорнобильська катастрофа, завдяки самопожертві ліквідаторів аварії, стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, наші земляки виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

 Від імені Ганнопільської сільської ради дозвольте висловити співчуття усім, кому довелось відчути біль втрати рідних і близьких, усім, хто потребує постійної допомоги та піклування. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя та миру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь