A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

"Ліга Сміху" в Ганнопільській громаді

Дата: 23.04.2018 16:30
Кількість переглядів: 621

20.04.2018 року в Ганнопільському сільському будинку культури відбулись змагання «Ліга сміху» між навчально-виховними комплексами Ганнопільської сільської ради. Усі команди, без винятку, показали себе з найкращої сторони, проявивши свою кмітливість та винахідливість. Кожен учасник команди вкотре переконався в тому, що саме командна гра об’єднує  учасників, згуртовує та позбавляє комплексів, робить дітей розкутими  та надає можливість проявити всі свої акторські, режисерські здібності та таланти.

 Команди порадували глядачів та членів журі своєю артистичністю, дотепністю та гумором, які в свою чергу подякували учасникам щирими посмішками та аплодисментами.

Всі учасники «Ліги сміху» отримали солодощі, а командам-переможцям начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму  Власюк В.М. від виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради вручив сертифікати на придбання мультимедійної дошки, комп’ютерної техніки та меблів у навчальний кабінет.

Отож, вітаємо всіх учасників такого веселого та чудового змагання, як «Ліга сміху» і бажаємо нових звершень та перемог у інших напрямках освітньої програми.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь