A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів

Дата: 02.04.2018 17:16
Кількість переглядів: 769

  На минулому тижні протягом 3-х днів в місті Хмельницькому пройшов тренінг «Медіашколи децентралізації для регіональних журналістів», учасниками якого були журналісти та представники інформаційних відділів громад. Від Ганнопільської сільської ради також був представник організаційного та інформаційного відділу: спеціаліст Бендюг Віта.

   Захід організовувала Академія української преси за сприянні Програми «U-LEAD з Європою»: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку - програма, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

    Для всіх учасників Медіашколи Директор Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Сергій Яцковський та радник з питань комунікації Алла Собко презентували роботу центру та стан децентралізації на Хмельниччині.

   Завдяки наполегливій та злагодженій праці учасники підвищили рівень знань у висвітленні реформи та отримали допомогу у створенні професійних матеріалів, а також одержали сертифікати, які підтверджують, що вони дійсно пройшли навчання в рамках 3-денної  «Медіашколи децентралізації для регіональних журналістів».Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь