Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Дата: 05.05.2017 15:42
Кількість переглядів: 829

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Жителі Славутського району та Ганнопільської обєднаної територіальної громади!

Від імені колективу Ганнопільської сільської ради щиро вітаю Вас зі святом – Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої не знало людство.

Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та плідної праці на благо рідної Вітчизни.

Не зважаючи на нелегкий для України час, дозвольте побажати усім Вам, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай на нашій рідній землі панує лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь