A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Починай з найменшого - створюй найбільше!

Дата: 20.04.2017 15:29
Кількість переглядів: 855

Учні профільного 11 класу вирішили  залишити  пам’ятний слід у стінах власної школи, і почали з найменших її мешканців.

Під керівництвом  вчителя  трудового  навчання – Форсюк  Наталії Іванівни  та за підтримки небайдужих  учнів  9-го  класу, з любов’ю пошили 50 наматрацників  для дитячого садочка, що підпорядковується  Ганнопільському НВК.

Весь робочий  процес проходив з ентузіазмом  та  усмішкою: «Ми так  увійшли в процес пошиття, що  хотілося  ще  і ще.  Наш керівник  -  Наталія Іванівна допомагала нам у вирішенні і прискоренні задачі, з таким  вчителем і  «шви рівніші».  Та найбільшу радість приніс нам той  момент, коли ми вручили дошкільнятам  їх нові наматрацники. Скільки вдячності і щастя в маленьких зіницях, з яким захватом вони приймали від нас  власноручно створенні подарунки.  Це те, що пам’ятатимеш завжди».

Колективна робота  з ініціативними людьми і професійним керівником – це найкращий  старт перед закінченням школи і початком вже дорослого студентського життя.  А найголовніше, що хотілося б сказати : «Інколи створюючи зовсім малі  і під силу  вчинки,  можна побачити  велику  радість  і вдячність.» Залишайте  за собою  правильний слід,  адже  він  не у габаритах зробленої роботи,  а у  любові, яку ти  туди вкладаєш!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь