A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 31.08.2017 13:09
Кількість переглядів: 769

Шановні педагоги, дорогі школярі та батьки!

Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях в майбутнє для кожного з Вас.

Бажаємо всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах Ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з Вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Окреме, велике спасибі Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни. Міцного Вам здоров’я, терпіння на щасливого нового навчального року!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, дитячий садочок, позашкільні заклади освіти, кожну родину!

Успіхів Вам у праці та навчанні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь