A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Увага: шахраї міняють гроші під приводом грошової реформи

Дата: 13.11.2017 12:13
Кількість переглядів: 853

Шановні жителі Ганнопільської громади, доводимо до Вашого відома, що на території Славутського району зафіксовано декілька випадків шахрайства.

Шахраї діють за заздалегідь придуманою ними схемою: представляються банківськими службовцями, соціальними працівниками та розповідають довірливим жертвам про нібито грошову реформу та термінову необхідність замінити старі грошові купюри на нові

При цьому, чим швидше це вони зроблять, тим краще, адже, якщо, буцімто, вчасно не здійснити дану операцію, можна втратити всі свої заощадження.

Подібні злочини переважно вчинюються у віддалених селах, де жертвами зловмисники обирають самотніх літніх людей.

Однією з них і стала 75  річна жителька села Мухарів Славутського району. Саме таким шляхом довірлива пенсіонерка позбулася 6 000 тисяч гривень.

За даним фактом слідчими Славутського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за  ч 1. ст. 190 КК України (Шахрайство).

Правоохоронці роблять все можливе, аби встановити злочинців та притягнути їх до відповідальності. Та аби не стати жертвою шахраїв, поліція звертається до всіх громадян з проханням не довіряти незнайомцям, не впускати їх до своїх осель і не бути довірливими, адже саме цим завжди користуються зловмисники.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь