A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

В Ганнопільській об’єднаній територіальній громаді є добра традиція – вітати жителів з 90 річним ювілеєм

Дата: 22.02.2017 11:10
Кількість переглядів: 861

12 лютого 2017 року Ольга Іванівна Кондратюк  з села Киликиїв, відсвяткувала свій ювілей. Працювала дояркою, «Мати-героїня», виховала 6 дітей, людина, яка достойна стати легендою, адже вона прожила таке велике та непросте життя.

Свій ювілей зустріла жителька села Хоросток Власюк Катерина Данилівна, яка народилася в сім’ї  колгоспників  18 лютого 1927 року.  Разом з чоловіком Адамом Власюком виростили п’ятеро дітей. Має бабуся 11 внуків, та 19 правнуків. Все своє життя працювала в колгоспі, в рільничій бригаді.

Того ж дня святкувала родина Надії Прокопівни Гупалюк із села Ганнопіль. Чудова мати, бабуся, прабабуся,  неймовірна жінка, справжній боєць, саме так можна охарактеризувати ювілярку. Її сім’я жила у важкі часи, шістьом дітям довелося виживати без батьків. Назавжди їй запам’ятались воєнні та післявоєнні роки, далась взнаки і тяжка праця на протязі всього життя. Довелося самій виховувати доньку і будувати будинок.

Але, в цей святковий день ювілярки не втратили бадьорості та почуття гумору при зустрічі з працівниками Ганнопільської сільської ради,  постійно жартували та налаштовували їх на позитивний настрій. Від Виконкому Ганнопільської сільської ради їм вручили подарунки та побажали міцного здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії, щоб кожен день дарував задоволення від життя!

Атмосфера взаємоповаги, вдячності, любові, родинного затишку надовго залишиться в серцях присутніх. Поважаючи старість, ми запалюємо промінчики світла в своїй душі. Творити добро  - це найкращий приклад для підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь