A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

відкриття дитячого майданчика

Дата: 12.10.2016 09:58
Кількість переглядів: 2883

  Фото без опису   Завдяки співпраці народного депутата України Мацоли Романа Миколайовича та виконкому Ганнопільськоі сільської ради відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика у селі Рівки

 

     Посмішки, радість в очах, щасливі обличчя дорослих і дітей, не дивлячись на холодну, але сонячну погоду. Для малечі, що проживають в селі Рівки 7 жовтня відбулося  справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика.

     Подарували маленьким жителям села місце для веселого та активного відпочинку народний депутат України Роман Мацола та сільський голова Ганнопільської ОТГ Маргарита Медведюк.

     Крім, Романа Миколайовича та Маргарити Іванівни, на свято завітали заступники сільського голови Ганнопільської ОТГ Власюк Віктор Миколайович та Понагайбо Валентина Іванівна, староста сіл Рівки, Великий Скнит, Нараївка Шевчук Раїса Дмитрівна, а також отець Георгій, настоятель церкви.

     Звертаючись до гостей свята, Роман Мацола наголосив, що головне завдання для нього, як народного депутата – це довіра людей. « Створення дитячих ігрових майданчиків, особливо у віддалених  населених пунктах, заслуговує на особливу увагу. Адже у сільських дітей мало привілеїв для свого розвитку та дозвілля.»

    Сільський голова Маргарита Іванівна та староста сіл Рівки, Великий Скнит, Нараївка Шевчук Раїса Дмитрівна від імені батьків та дітей села Рівки подякували Роману Миколайовичу Мацолі за фінансування дитячого майданчика та турботу про дітей.  Також висловили подяку батькам, які брали активну участь в облаштуванні ігрового майданчика та директору ЛСП «Великоскнитське» Самолюку С.А.

     Настоятель церкви, отець Георгій, освятив новозбудований дитячий майданчик.

     Зі словами вдячності виступила голова батьківського комітету Рівківської ЗОШ І ступеня Романчик Наталія Ростиславівна. «Відкриття майданчика стало святом і для наших дітей, і для нас – дорослих. Тепер щодня малеча приходитиме сюди і весело проводитиме час.»

     І ось нарешті відбулася така довгоочікувана подія – стрічка перерізана. Діти залюбки опанували гірки, гойдалки, пісочницю. До того ж, кожен з них, отримав солодкі подарунки від спонсорів.

     Веселий настрій подарували присутнім вихованці Рівківської СЗОШ І ступеня, які з радістю розповідали вірші та співали пісні.

     По закінченню урочистого відкриття дитячого ігрового майданчика ще довго лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу,  було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.

  

 Дитячий сміх тепер лунає до пізнього вечора. А батьки мають можливість спостерігати за тим, як бавляться та набираються сил їхні дітлахи

 

 

 Директор Рівківської СЗОШ              Локайчук Алла Миколаївна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь