Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні вогнеборці! Вітаємо вас з професійним святом – Днем пожежної охорони!

Дата: 17.04.2023 06:09
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

За покликом серця ви обрали одну з найскладніших професій, яка потребує витримки, мужності та відданості. У будь-яку хвилину ви приходите на допомогу тим, хто того потребує, ризикуючи власним життям. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Особлива вдячність ветеранам, які присвятили власне життя боротьбі з вогнем і передавали свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців.

Сьогодні ДСНС України є одним з найефективніших відомств з налагодженою системою оперативного реагування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Але позитивний імідж такої потужної структури не виникає сам по собі, його створюють реальні люди, які впевнено дивляться в майбутнє і своєю щоденною героїчною працею прагнуть зробити життя людей безпечним.

Також бажаємо і надалі життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та українському народові.

Нехай мир, злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а ваша нелегка праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь