Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Оголошено про підозру трьом мешканцям сусідньої області за вчинення розбійного нападу на 80-річну жительку Шепетівського району

Дата: 03.01.2023 09:07
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

 

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури трьом нападникам повідомлено про підозру у розбої вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, поєднаному з проникненням у житло.

Подія сталася 24 грудня 2022 року у одному із сіл Шепетівського району. Спільники проникли на територію будинковолодіння потерпілої, де шляхом пошкодження вхідних дверей в будинок, проникли в середину та вчинили напад на потерпілу, застосовавши насильство небезпечне для життя та здоров’я, яке виразилось у зв’язуванні хусткою рук та очей потерпілої, нанесенні кулаками систематичних ударів по тулубу останньої, вимагали у неї грошові кошти.

Однак, не отримавши відповіді від потерпілої зловмисники розшукали грошові кошти в будинку самостійно, якими заволоділи та забрали її мобільний телефон, спричинивши майнової шкоди на загальну суму 120 250 грн та 200 євро.    

Після чого, покинули будинок потерпілої, а саму потерпілу залишили у безпорадному стані зі зв’язаними руками та зав’язаними очима, лежачою на підлозі.

Правоохоронці встановили розбійників та затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Усім трьом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Чоловікам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Шепетівська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь