Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Зі святом пресвятої Богородиці.

Дата: 14.10.2022 06:00
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Це світле свято завжди духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі. Тож вітаємо усіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з усього серцем бажаємо жити в світі, де панує любов і править доброта, бажаємо ніколи не стикатися з ненавистю і зрадою, щоб від кожного прожитого дня залишати для душі радість і надію на краще. Нехай Пресвята Діва зберігає  ваші родини від усякого лиха.

Цей день також дуже важливий для усіх жителів сіл: Довжки, Понора, та Соснівка, у яких сьогодні престольний празник. Вітаємо вас та ваших гостей! Це свято тих, хто відчуває себе частиною великої родини і пишається тим. Воно об’єднує усі покоління, які народилися і живуть у наших мальовничих селах.

Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай Божа милість допомагає вам у ваших щоденних турботах, а це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь