Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановна громадо! 19 серпня православна церква відзначає Преображення Господнє, а у народі називають це свято ? Яблуневий Спас.

Дата: 19.08.2022 09:22
Кількість переглядів: 477

 Фото без опису

Знаково, що цього чудового серпневого дня, коли і на полях, і у садах дозріває урожай своє професійне свято відзначають і представники найсолодшої професії – бджолярі. Шановні пасічники, прийміть найщиріші вітання та слова вдячності за вашу таку нелегку працю! Бажаємо, щоб добробут, радість, відчуття гармонії з природою стали винагородою всім бджолярам за терпіння та труд.

Бажаємо, щоб у святковий день Преображення Господнього ваші серця наповнилися добротою, любов’ю, негаразди та лихо минали. Нехай Боже благословення ніколи не покидає нашу рідну громаду, нашу Україну і допомагає у скрутні хвилини! Бажаю всім миру, спокою, добробуту в родинах! Нехай вірними супутниками у вашому житті будуть здоров’я, щастя, любов, нетлінна віра та світла надія!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь