Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні сердечно вітаємо із професійним святом працівників ветеринарної медицини.

Дата: 14.08.2022 09:23
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

Професія ветеринарного лікаря шанована в усі часи. Вона одна з найскладніших, оскільки вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях. Щодня Ви рятуєте життя і здоров’я незвичайних пацієнтів, які не можуть подякувати за Вашу роботу. Та Ви отримуєте цілком заслужені слова подяки від їх господарів. Недарма ветеринарні працівники користуються великою повагою і довірою серед мешканців.

Високий професіоналізм, самовідданість, готовність вчасно прийти на допомогу характеризують працівників ветеринарної галузі, які піклуються про здоров’я тварин та контролюють якість і безпечність сільськогосподарської продукції, здійснюють заходи із запобігання небезпечних хвороб.

Дякуємо Вам за сумлінну працю і високу майстерність. Нехай Ваш професіоналізм постійно зростає, а щира вдячність людей додає енергії і наснаги.

Прийміть найщиріші побажання мирного неба, міцного здоров’я, щастя і добробуту,  злагоди і добра, миру і радості у ваших сім’ях!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь