Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Зручно та безпечно: сім із десяти клієнтів «Хмельницькгаз Збуту» обирають онлайн послуги

Дата: 10.11.2021 15:21
Кількість переглядів: 485

 

Фото без опису

Майже 70% побутових споживачів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вирішують «газові» питання онлайн.

Більш ніж половина клієнтів компанії або 232 тисячі жителів області надає перевагу роботі з Особистим кабінетом на сайті 104.ua. Цьогоріч новими користувачами послуги стали 14 тисяч клієнтів.

Своєю популярністю сервіс завдячує зручності, а головне - безпечності розрахунків за блакитне паливо під час пандемії.

 «На мою думку, Особистий кабінет є особливо актуальним у час карантину, адже дозволяє жителям області подбати про літніх близьких, які живуть навіть в інших регіонах України. Досить підключити особові рахунки батьків чи родичів до свого облікового запису, і можна розраховуватися за них. Це допоможе захистити їхнє здоров'я від ризикових контактів у банках чи на пошті. У час, коли електронні послуги стали частиною нашого життя, саме таке обслуговування і є вимогою сьогодення»,  – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

До одного облікового запису в Особистому кабінеті можна підключити до 25 особових рахунків. Крім онлайн обслуговування, сервіс дозволяє замовити зворотний дзвінок менеджера Контакт-центру на вказаний номер телефону.

Надійними та зручними помічниками жителів області у «газових» справах також є мобільні додатки 104 Mobile для Android  та 104 Mobile Light для  iOS, чат-боти 7104ua у Viber і Telegram. До речі, Viber-ботом користуються понад 100 тисяч клієнтів «Хмельницькгаз Збуту».

Крім розрахунків за спожитий газ із мінімальною комісією, що виключають ймовірність помилок і "загублених" платежів, онлайн сервіси допоможуть:

  • контролювати баланс - наявність боргів чи переплат за блакитне паливо;
  • отримувати рахунки;
  • дізнатися ціну на газ та обраний тариф;
  • перевіряти історію платежів.

З усіх питань щодо газопостачання можна звертатися і до Контакт-центру компанії за телефоном: (0382)-686-504. Він працює щоденно з 8.00 до 20.00, без вихідних, святкових днів та перерви на обід. Жителям Шепетівської громади потрібно телефонувати за номерами: 063-224-45-97 або 063-224-46-37.

Нагадаємо, від 30 жовтня на Хмельниччині запроваджено "червоний" рівень епіднебезпеки. Тому споживачам варто утриматися від оффлайн послуг. Втім, у разі нагальної потреби центри обслуговування клієнтів «Хмельницькгаз Збуту» продовжують роботу з дотриманням карантинних обмежень. Зокрема, число відвідувачів не може одночасно перевищувати однієї особи на 10 кв. м. Наявність масок обов'язкова!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь