Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні жителі громади! Кабмін визначив дату, коли невакцинованих почнуть відстороняти від роботи Рішення стосується поки що тільки освітян і чиновників.

Дата: 26.10.2021 11:19
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Кабінет міністрів ухвалив зміни до "карантинної" постанови №1236, які санкціонують відсторонення від роботи невакцинованих працівників з переліку професій, де щеплення від COVID-19 є обов'язковим. Вони набудуть чинності з 8 листопада.

Про це повідомляється в постанові №1096 від 20 жовтня.

Контроль за проведенням обов'язкових профілактичних щеплень покладено на керівників державних органів та установ.

Вони ж зобов'язані відсторонити від роботи осіб, які відмовляються або ухиляються від отримання щеплення (крім тих, які отримали медичний висновок про наявність протипоказань до вакцинації проти COVID-19), без збереження зарплати.

Згідно з наказом, на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають працівники:

  • центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів;
  • місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів;
  • закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь