Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі жителі та гості Ганнопільської громади! прийміть щирі вітання з 30-ою річницею Незалежності нашої держави!

Дата: 23.08.2021 11:54
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

Як величну святиню бережемо ми пам’ять про покоління наших предків, які, жертвуючи собою, боролися за Українську державу і в складних умовах зберегли дух нації. Пройшовши серйозні випробування, українці створили свою незалежну державу, яка існує ось вже три десятиліття. Наступне наше завдання – зробити її країною наших мрій.

Зараз Україна переживає найскладніший період з моменту здобуття Незалежності. Восьмий рік не припиняється боротьба за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд у своєму домі.

Спільними зусиллями ми досягнемо миру та злагоди у нашому спільному домі, будемо наполегливо працювати над втіленням наших прагнень та планів. У наших серцях серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Тож творімо разом нову історію єдиної, незалежної, могутньої України під знаменням рідного жовто-блакитного прапора та з Божим благословінням!

З нагоди 30-ї  річниці Незалежності бажаємо усім міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і нових звершень на благо рідної і квітучої України!

Зі святом!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь