Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вшануймо світлу пам’ять воїнів-визволителів!

Дата: 28.10.2019 14:36
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису    28 жовтня, в Україні відзначають офіційний День звільнення від фашистських загарбників. Саме цей день вважають датою остаточного вигнання окупаційних фашистських військ за межі території України.

Цього року Україна вшановує 75-ту річницю вигнання нацистських окупантів із України – саме такий термін пропонує використовувати Інститут національної пам’яті. День визволення від фашистських загарбників в Україні відзначали завжди, але офіційно пам’ятну дату запровадили лише 10 років тому.

       Напередодні  проведено патріотичні  заходи в загальноосвітніх закладах Ганнопільської громади: тематичні лекції, відкриті виховні заходи. Традиційно у цей день вшанували ветеранів. До памятників та обелісків воїнам Другої Світової війни, що розташовані в населених пунктах громади, покладено вінки та квіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь