Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Важлива інформація!

Дата: 19.07.2019 15:06
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

У зв’язку із проведенням на території держави передвиборчої агітації в рамках позачергових виборів народних депутатів України до Верховної Ради, що відбудуться 21 липня 2019 року, виникає необхідність у вжитті організаційно-розпорядчих заходів для забезпечення законності і порядку під час виборчих процедур.

На вимогу ч.2 ст.70 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої  п’ятниці  перед днем виборів. Зазначена заборона агітації стосується ряду інформаційних білбордів, що містять політичну рекламу.  Керівництво Ганнопільської сільської ради звертається до учасників виборчого процесу, представників кандидатів в народні депутати України з проханням вчасно усунути політичну рекламу на інформаційних білбордах, що знаходяться на території  Ганнопільської громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь