Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Стратегія розвитку громади.

Дата: 09.07.2019 09:35
Кількість переглядів: 699

Фото без описуФото без описуФото без опису

Стратегія – це документ, який визначає стратегічні пріоритети розвитку громади на 10-15 років, дає можливість проаналізувати потенціал і перешкоди для просторового розвитку в межах громади. На шлях створення СТРАТЕГІЇ стала і Ганнопільська ОТГ.
04 липня в адмінбудівлі Ганнопільської сільської ради відбулась стартова зустріч з радником з питань регіонального розвитку Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування Катериною Савчук щодо напрацювання довгострокової стратегії розвитку громади. Розробка стратегії складається з декількох етапів, найоб’ємніший та найскладніший з яких – соціально-економічний аналіз території. На початковому ж етапі повинен бути затверджений склад робочої групи, до складу якої увійдуть працівники сільської ради, бізнесу, громадські активісти, і яка далі буде здійснювати реалізацію наступних етапів створення стратегії. Загалом цей процес, за словами Катерини Савчук, займає від 6 до 9 місяців, і в Ганнопільській ОТГ є всі передумови для успішної роботи по розробці основного документа громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь