Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

На Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов!

Дата: 13.12.2018 09:50
Кількість переглядів: 621

За прогнозом українського Гідрометцентру  внаслідок впливу активного циклону 13-14 грудня на Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, слабка хуртовина, вітер  північно-західний   7-12  м/с.  Температура  повітря протягом доби  від  4° морозу  до  1° тепла на дорогах  ожеледиця.
Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках вулиць і доріг, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального   господарства та  будівельної  галузі.
Рекомендуємо не планувати поїздок на далекі відстані та по можливості обмежити користування власним автотранспортом. Якщо ж виїзд є вкрай необхідним – вибирайте безпечний швидкісний режим, користуйтеся протитуманними фарами або ближнім світлом фар, пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь