Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 05.12.2018 14:46
Кількість переглядів: 691

Шановні жителі Ганнопільської громади, працівники,  депутати, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.
Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань не лише місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою.
Сердечно дякуємо всім, хто вносить свій посильний вклад у розвиток Ганнопільської громади, її інфраструктуру. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за багатий досвід, який є прикладом творчої роботи для кожного з нас.
Сьогодні, завдяки тісному співробітництву між всіма нами вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати перспективні плани та задуми.
Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди, наснаги, витримки та оптимізму, нових здобутків на ниві зміцнення державності!
Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь