Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем юриста

Дата: 08.10.2018 09:41
Кількість переглядів: 640

Шановні служителі закону!

Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради вітає Вас з професійним святом – Днем Юриста.

Бути юристом почесно і відповідально. На Вас покладено велику місію - стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України, моральності і милосердя. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави.

Саме від Вашої праці, професіоналізму, від вашого інтелектуального внеску залежить успіх у розв’язанні надзвичайно важливого завдання — утвердження України як суверенної, демократичної, правової держави.

Тож, у цей святковий день, прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

Бажаємо Вам творчої наснаги, нових успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість. А у ваших родинах панує добробут, щастя, вдача та злагода.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь