Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Він став ангелом у Небесному Строю… Сьогодні Ганнопільська громада провела в останню дорогу українського Героя, нашого земляка, навідника механізованого відділення, молодшого сержанта – Юрія Івановича ПАЛАМАРЧУКА.

Дата: 06.01.2023 15:26
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

30 грудня під час виконання службових обов’язків в наслідок штурмових дій з боку противника біля н. п. Авдіївка Покровського району наш воїн світла поклав мужнє серце за вільне майбутнє України та кожного з нас…

Юрію було лише 45 років...

Він завжди вирізнявся чіткою патріотичною позицією. Був доброю, хороброю людиною, ніколи не відмовлявся допомагати іншим.

У 2014-2015 роках захищав кордони України в АТО, а з вересня 2022 пішов на фронт виборювати для нас мирне небо, незалежність та свободу для нашої Батьківщини.

Сьогодні ми дякуємо воїну Юрію за те, що він не пошкодував свого життя для того, щоб життя з вами мали ми, не вагався ні хвилини.

 Пам'ять про його подвиг залишиться навіки в наших серцях, адже найдорожче що є на світі - своє життя він віддав для Перемоги над клятим ворогом, окупантом.

Спочивай з миром, наш ГЕРОЮ!

Дай Боже сили й здоров'я рідним пережити страшне горе. Щирі співчуття рідним Юрія Івановича та низький уклін матері за сина ГЕРОЯ, що гідно завершив свій земний шлях.

Герої не вмирають! Вони з небес нас охороняють!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь