A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!» Саме під таким гаслом проходить цьогорічна кампанія на вшанування пам’яті жертв Голодомору.

Дата: 25.11.2022 17:35
Кількість переглядів: 173

Фото без опису
Цього року ми вшановуємо жертв сталінського геноциду в умовах
повномасштабної війни росії проти України, яка супроводжується геноцидними практиками проти українців.

Перемога України й покарання винних важливі не тільки для нашої країни, вони важливі для всього світу. У роки Голодомору західні уряди, прагнучи не погіршувати відносини з СРСР, воліли мовчати. Після Другої світової війни на міжнародному рівні було засуджено нацизм, проте злочини радянського режиму, зокрема й Голодомор-геноцид українців, залишилися без належної та єдиної міжнародної оцінки навіть після розпаду Союзу. А ще через три десятиліття режим у Росії знову вдався і до геноцидних практик щодо українців, і до використання голоду як інструменту, щоб тиснути на міжнародну спільноту. Наше сьогодення вчить: щоб слугувати запобіжником проти повторення трагедій і злочинів минулого, наша пам’ять має бути живою і чесною, а в ставленні до тих, хто вчиняє злочини проти людства, не
повинно бути подвійних підходів.

Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, з усією наочністю демонструють: ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

Просимо усіх вшанувати пам’ять убитих  голодом – долучитися до акції «Запали свічку» й закликати українців і людей по всьому світу 26 листопада о 16:00 годині засвітити вогник у кожній домівці та приєднатися до загальнонаціональної хвилини мовчання, як вияв скорботи за загиблими, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль, щоб геноциди не повторювалися.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь