A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

20 жовтня — Міжнародний день кухаря і кулінара

Дата: 20.10.2022 09:31
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Приготування їжі це унікальний процес – скаже будь-який кухар. Рецепт є лише якоюсь загальною картою приготування страви. Смак, вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші дії з продуктами і приправами – це ціла симфонія. Успіх кухарів залежить не тільки їх знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття.

Не можемо не відмітити, що кухарі потрібні всім і всюди. Навіть на передовій ці люди займають таку ж важливу роль як і інші фахівці.  Та й в тилу наші господині неодноразово готували смаколики для наших захисників.

З нагоди професійного свята, вітаємо всіх кухарів, майстрів своєї кухарської справи, людей, які творять кулінарні шедеври, хто має відношення до кулінарії. Висловлюємо вдячність за кожну страву приготовлену з душею. Бажаємо вам креативних ідей, успіхів у роботі, натхнення і відмінного настрою, який неодмінно стане кращою приправою до ваших страв. Нехай з кожним днем у ваших золотих руках народжуються все нові і нові смачні рецепти. Зичимо вам здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь