A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні Ганнопільська громада прощалася зі ще одним Героєм – 24-річним воїном, якого гідно проводжали в останню дорогу, утворивши живий коридор пам’яті та ставши на коліна.

Дата: 25.08.2022 15:39
Кількість переглядів: 629

Захисник України Костянтин САЄЦЬКИЙ уродженець  Херсонської області, Чаплинського району села Новонаталівка знайшов останній спочинок у селі Малий Скнит. 

Костянтин Володимирович САЄЦЬКИЙ (07.06.1998 р.н.) брав участь в антитерористичній операції. У розпал повномасштабної війни  з 28 лютого з’явився до військкомату з чітким наміром знову стати на захист своєї держави й дати гідну відсіч ворогу.  Костянтин – стрілець-снайпер 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу механізованої роти отримав не одну відзнаку, відмінно виконував свої функціональні обов’язки, користувався авторитетом серед побратимів, виявляв мужність, патріотизм, незламність духу, вірність військовій присязі. 18 серпня 2022 року загинув під час артилерійського вогню при виконанні бойових завдань по обороні від російського агресора біля населеного пункту Любомирівка Миколаївської області.

У Костянтина залишилася дружина з десятимісячним сином, батьки, брат та сестра.

Поділяємо горе рідних і близьких та висловлюємо їм щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Ми не забудемо ніколи, як дорого коштує мирне небо над головою! Ми ніколи не пробачимо російським загарбникам тих жертв і страждань, які вони принесли на нашу землю.  Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину! Герої не вмирають!

Вічна пам’ять і слава Костянтину Володимировичу САЄЦЬКОМУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь