A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі наші ветерани, діти війни, шановні жителі Ганнопільської територіальної громади!

Дата: 07.05.2022 19:45
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті, примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Скільки б не минуло часу, цей день завжди буде світлим днем зі сльозами на очах,  символом героїчного минулого і величі духу. Ця дата житиме в наших серцях, і у пам’яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну. Понад сім мільйонів своїх синів і дочок втратила наша Батьківщина.

Україна – мирна держава, яка хоче жити в злагоді і гармонії. Але історія нашої країни – це суцільна боротьба нації за волю, незалежність і самостійність. І заради цього ми зі зброєю в руках захищаємо свої законні права на власну державу. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, наші воїни, які боронять Україну, беруть за приклад героїзм і ратний подвиг ветеранів Другої світової війни.

Тож зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників бойових дій, родини, які сьогодні втратили найдорожче  -  усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України. Честь і слава Вам, захисники Вітчизни! Мирного неба, здоров’я, добробуту і процвітання нашій Україні!

Слава ветеранам Другої світової війни! Слава захисникам! Слава Україні!

 

 

 

У нашій громаді організованих офіційних масових заходів з нагоди Дня пам'яті і примирення не буде у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні. Утім, аби вшанувати пам’ять полеглих захисників, буде покладено квіти до місць поховань і пам’ятників в кожному населеному пункті Ганнопільської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь