A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

ЩЕ ОДИН ПРЕКРАСНИЙ ЮВІЛЕЙ У НАШІЙ ГРОМАДІ!

Дата: 03.10.2021 11:09
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Сьогодні, 3 жовтня 2021 року відзначає свій 90-літній ювілей жителька села Ганнопіль, щира, товариська та привітна – Галина Калениківна КОВАЛЬЧУК. Це чудовий ювілей, який додає не лише сивину на волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю. У цей знаменний для Галини Калениківни день, крім родичів і сусідів від імені виконавчого комітету та голови Ганнопільської громади Маргарити МЕДВЕДЮК, ювілярку прийшли привітати заступник сільського голови Віктор ВЛАСЮК, спеціаліст відділу соціальної допомоги в дома Валентина ВОЙТЮК та головний спеціаліст загального відділу Ольга ПАВЛОВСЬКА.

Привітали з ювілеєм сили та мудрості, з бравою і чудовою датою. Побажали, щоб у 90 років було міцне здоров'я,  щаслива душа, бадьорий настрій, дружна родина, щира радість і міцна любов дорогих і близьких людей, щоб вірні поради допомагали всім навколо, та вручили квіти, солодощі і подарунок.

Шановна Галино Калениківно, нехай кожен день Вас чекають міцні обійми близьких і лише добрі новини. Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. Всіх благ і гармонії душі Вам і Вашій родині!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь