Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Учениця Киликиївського НВК зайняла ІІІ місце на ІІ етапі конкурсу МАН

Дата: 20.02.2019 13:35
Кількість переглядів: 1028

Мала академія наук – це вагома ланка позашкільної освіти, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи на розсуд членів журі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, власне дослідження.
Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.
Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає молодим науковцям перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.
Учениця 10 класу Киликиївського НВК Радченя Олена стала призером ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення МАН України у 2019 році.
Зі своєю роботою на тему: «Тригонометрична модель біоритмів людини», дівчина посіла ІІІ місце у відділенні математики, секція прикладна математика.
Бажаємо майбутньому науковцю наснаги та подальших успіхів у науково-дослідницькій діяльності!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь