A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Викрадення нафти

Дата: 15.02.2018 10:18
Кількість переглядів: 956

Шановні жителі Ганнопільської громади!

Доводимо до Вашого відома, що через територію нашої громади пролягає магістральний нафтопровід «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», яким нафта транспортується в країни Європи.

З метою викрадення нафти організовані злочинні групи вчиняють пошкодження нафтопроводів, що призводить до спричинення значних збитків державному підприємству, навколишньому середовищу, несе загрозу для життя і здоров’я людей. Власні дії вони вміло приховують під легальну діяльність господарських та інших підприємств (пилорам, ферм тощо), використовують прогресивні технології та обладнання.

До основних ознак злочинної діяльності з викраденням нафти можна віднести: проведення сільськогосподарських робіт виключно у нічний час доби; наявність великих бухт гумових або пластикових шлангів діаметром 4-5 см; наявність різкого запаху нафтопродуктів з домішками сірководню; влаштування сміттєзвалищ; огородження орендованих територій або приміщень високим парканом тощо.

При виявленні ймовірних ознак протиправної діяльності, просимо негайно повідомляти сектор безпеки НПС «Чижівка» Філія МН «Дружба» ПАТ «Укртранснафта» за телефоном (067) 344-11-04 або оперативного чергового за телефоном (067) 344-64-75.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь